Diva Academy

din pasiune pentru arta machiajului

Originalitate

Diva Academy este locul in care inveti cum sa-ti dezvolti talentele punandu-ti in practica originalitatea si creativitatea in arta machiajului. Cele mai de pret valori ale noastre sunt inovatia, educatia si integritatea.

Pasiune

Din pasiune pentru arta machiajului, intr-un sediu nou si modern, amenajat corespunzator, Mihaela Alexandru si Diana Pavel, doua make-up artist cu o experienta cumulata de peste 20 de ani, va invita in cadrul Diva Academy sa va impartaseasca secretele meseriei lor.

Specializare

In cadrul Diva Academy vei beneficia de sedinte de training de specialitate oferite de catre profesionistii din domeniu ce te vor invata pas cu pas tehnicile corecte ale artei machiajului.

Pachetele de curs sunt diferentiate astfel incat ai posibilitatea de a invata atat pentru tine dar poti, daca doresti, sa te specializezi pentru a deveni la randul tau, make-up artist. Iti oferim posibilitatea de a urma cursurile Diva Academy dimineata, dupa amiaza sau daca timpul nu-ti permite - in weekend.

Trend

Ne place sa fim la curent cu cele mai noi produse si tehnici din industria de beauty si datorita cursurilor pe care le organizam, punem la dispozitia celor care doresc, tot bagajul de cunostinte acumulate.

Prin intermediul modulelor de curs, atent structurate, intram in detaliile esentiale privind utilizarea produselor de machiaj si te indrumam cum sa le folosesti corect in functie de ten sau de ocazie.

Infiintata in mai 2015, Diva Academy are ca principal obiect de activitate desfasurarea de cursuri in domeniul machiajului.

Scoala s-a bucurat de succes in randul publicului inca de la inceputul activitatii, insumand de la infiintare peste 40 grupe de cursanti, cu o medie de 6 cursanti pe grupa, in total peste 250 absolventi.

Pe langa cursurile de makeup pentru incepatori, societatea organizeaza si alte cursuri de perfectionare, cu durata de 2-3 zile si tematica diversa, cursuri de stilizare sprancene, cursuri de automachiaj etc, pe care le organizeaza la cerere, cand se intrunesc minim 3 cursanti.

De la infiintare, au absolvit in medie 15 grupe cursul de stilizare sprancene numarand cate 4 cursante, 10 programe de perfectionare cu tematica diferita cu 6 cursanti pe grupa, si peste 30 de cursante la automachiaj , acest curs desfasurandu-se individual.

Pentru a oferi cursantilor nostri informatii mereu actuale si competitive , trainerii si makeup artistii nostri participa regulat la programe de instruire, masterclassuri, targuri de produse in domeniul beauty etc.

Mihaela Alexandru

Cu mult timp in urma, am inceput sa-mi urmez visul, participand la un prim curs de machiaj, domeniu care mi-a cucerit imediat sufletul. Am stiut instant ca asta va fi meseria mea, sa desenez zambete pe chipurile femeilor!

De-a lungul anilor, am absolvit nenumarate cursuri si specializari in domeniul machiajului, la diversi traineri, de renume national si international. Datorita perseverentei si a practicii am reusit sa acumulez o experienta substantiala.

Am avut oportunitatea sa colaborez cu numerosi profesionisti din domeniu. Lucrarile mele au aparut in publicatii locale si la nivel national si international si in reviste de specialitate. In studioul meu pasesc saptamanal zeci de cliente si cursante care ma ajuta in fiecare zi sa devin mai buna.

Pot spune cu mandrie ca sunt fericita, pentru ca imi iubesc meseria, pur si simplu iubesc sa machiez! In acelasi timp, sunt recunoscatoare clientelor, e minunat sa primesc rasplata muncii mele din privirea celor care se asaza pe scaunul meu. Va datorez atat de multe voua, celor ce imi treceti pragul, celor care imi acordati increderea in momente cheie din viata voastra!

Diana Pavel

Pasiunea pentru make-up am dezvoltat-o încă de la o vârsta frageda. O pasiune căreia treptat, am început sa-i acord tot mai mult timp, transformându-se încet, în meseria pe care o practic zi de zi și în care pun foarte mult suflet.

Iubesc tot ceea ce înseamnă arta, în special arta machiajului.

Evoluția mea ca artist este acumularea permanentă de cunoștințe teoretice, prin participarea la diverse cursuri, experimentarea practică, aplicând cunoștințele dobândite și mereu investiții în produse cosmetice de calitate, în pensule, accesorii și în cursuri de perfecționare, alături de cei mai buni traineri specializați, naționali și internaționali.

Cea mai mare satisfacție ca make-up artist o am atunci când văd zâmbetul și emoția trăite de tine la “întâlnirea” cu oglinda.

Îmi doresc sa ajut oamenii să își vadă frumusețea care exista în ei. Frumusețea pentru mine înseamnă a te face sa te simți confortabil în propria piele.

Te invit să pășești alături de mine în lumea frumuseții.

Descoperă cât de ușor este!

Înscrierea la cursul de make-up este doar la un click distanță!

Îți alegi tipul de curs dorit

Make-up sau poate self make-up? Tu alegi! Indiferent de varianta aleasă, vei avea la dispoziție produse originale, de uz profesional, și te vom învăța cum să le folosești corect.

Știi când îți permite timpul

Dimineața sau după amiaza? Poate în weekend? Cineva spunea că pentru ceea ce-ți dorești îți faci timp. Noi am dezvoltat ideea și am găsit modalitatea de a stăpâni cel mai bine timpul.

Te asteptăm la Diva Academy!

Vino sa descoperi la Diva Academy secretele unui machiaj perfect, în funcție de eveniment. Te vom învăța cum sa pui în evidenta frumusețea, tehnici speciale și utilizarea produselor profesionale.

înscrie-te la cursurile

Diva Academy

Mai simplu nu se poate: îți alegi cursul dorit, data de la care dorești sa te înscrii și restul detaliilor și asta-i tot!

  • Luni - Joi : 8:00 - 18:00
  • Vineri - Sâmbăta : 10:00 - 16:00
  • Duminica : închis

Tipul de curs dorit

Informații personale